Каталог товарів
Контактні дані
Ці поля обов'язкові для заповнення
Відновити пароль
Відновити пароль

Вкажіть номер телефону, на який ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо SМS з кодом

Написати директору

У вас виникли запитання, зауваження, пропозиції? Заповніть, будь ласка, наступну форму. Ця інформація потрапить до керівництва компанії (директора та керівників підрозділів).

Вечірка? Караоке? Ізі! Beecaro RX28 BIG LED


Ера музичних центрів вже давно відійшла у минуле. Більш універсальні пристрої, як то Bluetooth акустика, вже давно завоювала серця споживачів. Це стало можливим завдяки ряду причин:

  • Автономність. Ви більше не прив'язані до електромережі. Куди ви - туди й музика. Завдяки цьому кількість сценаріїв використання такої акустики обмежується лише вашою фантазією та можливостями.
  • Мультиформатність. Мова не про формати музичних файлів. Це про можливість транслювати улюблені композиції з різних джерел. Тут вам і через Bluetooth з вашого мобільного пристрою, USB Flash, SD Card, та навіть AUX.


Герой сьогоднішнього огляду колонка RX28 BIG LED від Beecaro. Це Bluetooth акустика, створена для крутих вечірок. Адже тут і потужний 12W динамік, і RGB підсвітка по всьому корпусу, і цілих 2 роз’єми для підключення мікрофонів. Тобто, обираючи колонку RX28 BIG LED, ви з легкістю можете організовувати з друзями караоке батли. Зокрема цілими дуетами!



Для додаткового комфорту тут передбачено інформаційний дисплей, можливість відтворення через AUX, USB, SD, додаткові налаштування для мікрофонів (гучність та ехо) а також алюмінієва ручка для транспортування. Більше того, тут навіть FM радіо є.

Beecaro RX28 BIG LED – епіцентр чудового настрою!