Каталог товарів
Контактні дані
Ці поля обов'язкові для заповнення
Відновити пароль
Відновити пароль

Вкажіть номер телефону, на який ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо SМS з кодом

Написати директору

У вас виникли запитання, зауваження, пропозиції? Заповніть, будь ласка, наступну форму. Ця інформація потрапить до керівництва компанії (директора та керівників підрозділів).

Що подарувати колегам на день Святого Миколая

У ментальності нас, українців, свята відіграють дуже важливу роль. У цей період ми стаємо ближчими один до одного. Це ж стосується і тих людей з ким ми працюємо. Отож день Святого Миколая не за горами, а інтернет-магазин mobo вже підготував для вас топ 5 недорогих, проте не менш корисних, подарунків колегам.

1. Чохол для смартфону

Чохол Konfulon Silicon Soft CaseЧохол-бампер

Як би це не було банально, проте чохлів багато не буває. Так вже повелося, що смартфон, зазвичай, купують на більш-менш тривалий період. Для когось це рік, а для когось і від 3х до 5ти. І якщо програмно ми можемо кастомізувати наш смартфон на будь-який смак, то змінити його зовнішній вигляд можна лише завдяки чохлу.

Зрештою не лише для візуальної зміни, можливо ваш колега полюбляє активний відпочинок і йому точно не буде лишнім захищений чохол для смартфону.

2. Ремінець

Ремінець для фітнес браслету Mi Band 3/4 Neon Clear Purple

Смарт-браслети, годинники та фітнес-трекери вже давно стали нам невід’ємними компанйонами не лише для тренувань а й просто у звичайному житті. І так як ремінці до цих пристроїв у своїй більшості являються змінними, то індустрія аксесуарів не лишилася осторонь і готова запропонувати ремінці на будь-який колір та тип матеріалу

3. Кабель

Кабель iEnergy CA-17 Lightning, 1m, Silver

А може ви стомилися позичати колезі кабель? Бо в нього бачте, знову розрядився телефон… Можливо це той самий момент коли одним подарунком ви можете вирішити два питання?

4. Power Bank

Power Bank Konfulon A3Q, PD+QC 3.0 10000 mAh Black

Колега частенько перебуває у відрядженнях? І так само частенько до нього неможливо дотелефонуватися бо хтось полюбляє погратися в іграшки в дорозі? Ідеальним при цьому варіантом буде подарувати колезі Power Bank.

5. Автоаксесуар

Автотримач Konfulon CMQ1 + БЗУ 9v 2,4a

Колега добирається на роботу на авто? А чи знаєте що тут непахане поле варіантів для подарунку? Адже тут і його величність усіх автоаксесуарів автомобільний тримач, не менш важлива автомобільна зарядка, міні-відерце для сміття, водовідштовхуюча плівка для дзеркал, для безпеки при будь-якій погоді. А ще анти дощ, комплект для догляду за авто, міні-мийка, компактний вогегасник і навіть пилосмок, аби завжди тримати автівку в чистоті.