Каталог товарів
Контактні дані
Ці поля обов'язкові для заповнення
Відновити пароль
Відновити пароль

Вкажіть номер телефону, на який ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо SМS з кодом

Написати директору

У вас виникли запитання, зауваження, пропозиції? Заповніть, будь ласка, наступну форму. Ця інформація потрапить до керівництва компанії (директора та керівників підрозділів).

Оригінальні аксесуари для водіїв

Кожна людина, що є автомобілістом так чи інакше використовує категорію аксесуарів яку називають автоаксесуари. Такого роду аксесуари допомагають водію більш впевнено почувати себе за кермом автівки. Адже погодьтеся, коли під час автоподорожі смартфон знаходиться у спеціальному тримачі у зручному положенні щодо очей - це зручно. Так як постійно звірятися з навігацією, коли смартфон розміщується у якійсь ніші, чи просто на панелі приладів - це фіаско. А ще фіаско - коли рівень заряду акумулятора впевнено прямує до 0%, а навігація конче необхідна, так як до місця призначення ви ще не дісталися. Тут вже без автомобільної зарядки ніяк не впоратися.

Автотримач Baseus Light Electric Holder Wireless Charger, (15W), BlackАвтомобільний Зарядний Пристрій iEnergy CA-03 2,4A 2USB

Але автотримач та автомобільний зарядний пристрій - це єдині аксесуари створені для автомобілістів? Звісно ж ні! Зараз ми розглянемо кілька варіантів, з якими водій почуватиметься впевненіше а поїздки стануть комфортнішими. Автомобільний вогнегасник.

Автомобільний вогнегасник.

Вогнегасник для авто Baseus Fire-Fighting Hero Car Fire Extinguisher, Red

Маєте вогнегасник у автівці? А ваші друзі, родичі? Якщо ж ні, не варто зволікати. Це не просто необхідність, це можливо єдина річ, завдяки якій може бути врятоване чиєсь життя або майно. Ось наприклад прекрасний варіант від Baseus Fire-Fighting Hero Car Fire Extinguisher. Модель вміщує 600 мл активної речовини, а в комплектації знайдете зручні липучки, завдяки яким ви зручно розмістите вогнегасник у салоні або в багажнику вашої автівки.

Водовідштовхуюча плівка.

Водовідштовхуюча плівка Baseus 0.15mm для дзеркал авто (овальні 135*95mm)

Теж важливий аксесуар для водіїв. Адже плівка діє за принципом гусячого пера, тобто на ній не збираються краплі рідини. А отже безпека руху лишається на рівні коли на дворі дощ. Водій чітко має можливість стежити за дорожньою ситуацією по дзеркалах заднього бачення. Традиційно у комплект входять круглі чи овальні плівки які потрібно наклеїти на дзеркалах заднього вигляду.

Спрей АнтиДощ

Спрей для скла Baseus Anti Rain, Black

Якщо варіант з плівками вам чимось невгодив, або ефект настільки сподобався, що ви б хотіли його продублювати на лобове скло - будь ласка, спрей Baseus Anti Rain до ваших послуг. І навіть якщо хтось саркастично скаже що засіб від дощу вже давно придумали і це двірники, то ми вам скажемо що це далеко не про одне й теж. Пригадайте яка видимість під час дощу у темну пору доби, навіть із ввімкненими двірниками. Навіть якщо активувати їх максимальну швидкість. Нові й нові краплі дощу виконують роль маленьких лінз та відображують для водія усі навколишні джерела світла, тим самим обмежуючи його видимість. А спрей АнтиДощ просто не дає воді збиратися у краплі завдяки чому видимість краща а швидкість двірників можна зменшити аби не бісили:) Контейнер для сміття.

Бокс для сміття Baseus Dust-Free Trash Can (Trash Bag 3 roll/90), Black

Не варто недооцінювати таку маленьку проте дуже корисну річ як відерце для сміття. Серйозно. Куди ми зазвичай звикли викидати обгортку від цукерки? А використану вологу серветку? Не через вікно ж звісно! Правда? Саме для таких моментів і створено Dust-Free Trash від Baseus. Просто помістіть бокс у підстаканник і воаля, мобільний смітничок у вас завжди під рукою. До речі у комплекті ви знайдете рулон поліетиленових мішечків для зміни у відерці. Охолоджувальний спрей

Охолоджувальний спрей Baseus Cooling Agent, Black

Пригадайте літо. Ось ви йдете до вашої автіки, аби відрправитися додому, скажімо, після робочого дня. І бачите як нещадне літнє сонце покриває усю вашу автівку своїми променями. І все б здавалося нічого, але пригадайте якої температури може нагріватися автівка зсередини яку лишили на сонці. Що ви робите? Перед тим як завести двигун ви стоїте біля відкритих дверцят хвилину-другу аби всередину машини потрапило свіжіше зовнішнє повітря. Так? але температуру керма або сидіння не так легко опустити. А якщо сидіння ще й шкіряне….. Саме для уникнення таких неприємних моментів існує охолоджуючий спрей. Просто розпиліть його на поверхню вашого сидіння та керма і можете розпочинати вашу поїздку. Ніяких неприємних відчуттів вже немає! Усі вищепредставлені варіанти аксесуарів ви можете знайти на нашому сайті mobo.net.ua у розділі автоаксесуари. Приємних вам подорожей!