Каталог товарів
Контактні дані
Ці поля обов'язкові для заповнення
Відновити пароль
Відновити пароль

Вкажіть номер телефону, на який ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо SМS з кодом

Написати директору

У вас виникли запитання, зауваження, пропозиції? Заповніть, будь ласка, наступну форму. Ця інформація потрапить до керівництва компанії (директора та керівників підрозділів).

Що подарувати підлітку на Новий Рік

Рік невпинно близиться до завершення. Невідомо чи лишилися у 2020го ще якісь приховані “сюрпризи”, проте причин, для того аби наші рідні лишилися без подарунків, точно немає. У цій статті ми розповімо що можна подарувати підлітку на Новий Рік.

1. Bluetooth акустика

Портативна колонка Beecaro RX22E

Певно те, без чого важко уявити посиденьки з друзями. Те що забезпечує фон для веселих діалогів або за грою у настільні ігри. Ви можете обрати як компактні варіанти так і ті, при яких сусіди вам точно не подякують при зустрічі.

2. Навушники

Безпровідна гарнітура Konfulon HS-B02 BlueБезпровідна гарнітура Lenovo LP1 White/Red

І знову ж… куди ж без музики? Кажуть не існує підлітка, який не використовував би навушники. А будь-які речі мають власивість що? Правильно! Виходити з ладу. Придивіться, може навушники вашого підлітка вже просяться на заміну? Зокрема пропонуємо цікаві безпровідні варіанти спеціально для використання взимку.

3. Power Bank

Power Bank Xipin F1 10000 mAh Gold

Навіть зимою підлітки не випускають смартфони з рук.І так під натиском своїх користувачів батареї не завжди витримують до кінця дня, так тут ще й вплив низьких температур, при яких батареї розряджаються ще швидше. То ж єдиним варіантом ,аби ваше чадо завжди мало можливість відповісти на ваш дзвінок є подарунок у вигляді Power Bank.

4. Комплект аксесуарів

Ремінець для Apple Watch (38-40mm) Nike Sport Band Ocean Blue/Black Чохол Copy Silicone Case iPhone 11 Pro Max Sea Green (50) Original Silicone Case for AirPods Pro Spearmint Green (12)

Якщо ваш персональний підліток являється щасливим власником iPhone, Apple Watch та Airpods, це просто комбо. Адже ви можете подарувати оригінальний комплект аксесуарів, який включатиме чохол для смартфону, ремінець та чохол для кейсу. Повірте, з таким комплектом кожен відчуватиме себе піднесено.